torstai 3. syyskuuta 2015



Uppopaistamisesta käytetään myös nimityksiä friteeraaminen, tiristäminen ja öljyssä paistaminen.




  1.  Uppopaistettaminen se on tärkea asia ja olisi noudatettava turvallisuus työssä. Öljyä tai rasvaa ei saa päästää ylikuumenemaan, sillä se syttyy palamaan. Veden kaataminen kuumaan rasvaan on vaarallista, koska äkisti kiehahtava vesi saa rasvan roiskumaan. Siksi rasvapalon sammuttaminen virheellisesti vedellä on erittäin vaarallista ja johtaa vain palon leviämiseen Hitaasti ja varovasti käntää leivonnaiset friteeratessa.
  2. Sopiva öljyn lämpötila friteeratessa pitää olla 160-180 astetta
  3. Ensin pitää otta pois kaikki roskat öljyltä (tyhjennä öljy jätteestä), kaadetaan puhtaaseen astiaan.
Tänään mina olen keitenyt uusi resepti - fish and chips.


Valmistelen perunaa ja paistin se friteerassa. Laitoin kalafileetä, paloitellaan kalan ja valmistelen leivitykse.

Sitten minä laitoin lihapirakka friteerassa. 


Lihapiirakkaat ovat erittäin maukasta ja kaunis.


Myös minä valmistelen suklainen appelsiinikakku täyte.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti